Forum

Temat: smażenie ryb

spoko

Czechowice-Dziedzice

Postów: 3429

Data: 14.12.2017; 10:59

Jak smażycie ryby na stół wigilijny .
głęboki czy płytki tłuszcz na patelni czy może frytkownica
z jakiego smażenia jest lepszy smak .

wisimulaga

Czechowice-Dziedzice

Postów: 8

Data: 14.12.2017; 17:46

masło klarowane

Franio91

Miasto

Postów: 693

Data: 14.12.2017; 19:22

-karpik tylko na masełku

ojdziecidz...

Czechowice-Dziedzice

Postów: 38

Data: 17.12.2017; 07:10

Przy choinkach na Legionów obok rowerów mają bardzo ładne karpie, widziałem ze niektórzy tez brali amura.

Bary

Rudołtowice

Postów: 67

Data: 17.12.2017; 13:43

Ojdziec co się z choinki urywasz temat jest smażenia ryby a nie gdzie kupić ryby. Co Ci interes nie idzie i się reklamujesz.Ryba bardzo dobra wychodzi z piekarnika.Polecam.

spoko

Czechowice-Dziedzice

Postów: 3429

Data: 17.12.2017; 15:03

Amur ma dużo ości ,Sandacz Szczupak na masełku pychotka .
ale Sum ma swoje smaki i bardzo dobre .

esox

cz-dz

Postów: 360

Data: 17.12.2017; 15:58

Nie wiem jakie te karpie musi mieć, żeby je reklamować jeszcze. Może jakieś nieodpite.

Najlepiej to klasyka - masło, albo masło klarowane (lepiej się smaży, ale ma też nieco inny smak).

Nowi klubowicze

DzialaMY

Czechowice-Dziedzice
w klubie od: 2024.03.24

B259

Czechowice-Dziedzice
w klubie od: 2024.03.24

Malgorzata

Czechowice-Dziedzice
w klubie od: 2024.03.11

BryskaAgata

cz-dz
w klubie od: 2024.03.07

Alien

Dankowice
w klubie od: 2024.02.26

Najaktywniejsi - forum

drobnyzuczek

Czechowice-Dziedzice
postów: 3528

spoko

Czechowice-Dziedzice
postów: 3429

miastobis

domowa
postów: 2945

CzechoMeteo

Czechowice-Dziedzice
postów: 2612

919

****
postów: 2284

Najaktywniejsi - komentarze

drobnyzuczek

Czechowice-Dziedzice
komentarzy: 1089

Mickiewicz12

Developerowice-Lokow
komentarzy: 689

Clarence_Boddicker

Kraków
komentarzy: 551

Gemini1Duo

Miasto Dziurawych Dr
komentarzy: 425

robek

Czechowice-Dziedzice
komentarzy: 275